Уверења о савладаној обуци за полазнике

обуке за дежурне наставнике на Завршном испиту школске 2022/2023. године и
обуке за супервизоре и председнике школских комисија на Завршном испиту школске 2022/2023. године

можете преузети на следећем линку: sertifikati.zuov-katalog.rs

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПОЛАЗНИКЕ ОБУКЕ ЗА ДЕЖУРНЕ НАСТАВНИКЕ:

Уколико сте завршили обуку за дежурне наставнике на Завршном испиту школске 2022/2023. године, а ваше уверење није доступно на линку изнад (sertifikati.zuov-katalog.rs) постоји велика шанса да нисте исправно унели податке неопходне за издавање уверења или нисте попунили ове податке на страници РЕГИСТРАЦИЈА која се налази унутар обуке.

Како бисте исправили ову грешку, потребно је да поново приступите обуци и попуните податке неопходне за издавање уверења на следећи начин:

Приступите платформи “Пасош за учење – школе” путем линка zuov.learningpassport.org и пријавите се на ваш налог (дугме ПРИЈАВИ СЕ или ПОЧНИ).
Након што се пријавите на платформу уђите у обуку под називом “Обука за дежурне наставнике на Завршном испиту школске 2022/2023”.
Када уђете у обуку, кликните на страницу РЕГИСТРАЦИЈА, попуните све тражене податке и кликните на дугме ПОШАЉИ (напомена: страница РЕГИСТРАЦИЈА ће вам бити доступна само уколико сте претходно завршили све активности обуке на осталим страницама).

Уверења за полазнике обуке који ће накнадно унети неопходне податке за издавање уверења биће генерисана у АВГУСТУ 2023. године.

Информација о времену и начину преузимања уверења биће објављена на сајту Завода за унапређивање образовања и васпитања.

 

Чланак Уверења за полазнике обуке за дежурне наставнике и обуке за супервизоре и председнике школских комисија на Завршном испиту школске 2022/2023. године се појављује прво на Завод за унапређивање образовања и васпитања.